Tvillingane // Teatret Vårt

Om arrangementet

Tvillingene Forviklingskomedie av Shakespeare Vi feirar 50-årsjubileum med ein ny versjon av den aller første framsyninga Teatret Vårt sette opp. Kjetil Bang-Hansen har børsta støv av manuset frå 1972 og flytta det til vår tid. I rollene som dobbelt sett med einegga tvillingar har vi henta inn radarparet Nils Vogt og Kim Haugen.

Forviklingskomedie av Shakespeare
Det blir mye moro når to sett med sjarmerende eneggede tvillinger, spilt av radarparet Nils Vogt og Kim Haugen, prøver å finne seg selv. Slik vi jo alle gjør. Tvillingene er en komedie om hverdagsmirakler, feilaktig identitet og dobbeltsyn.

Et skipbrudd skiller to tvillingpar fra hverandre. Det viser seg at begge tvillingparene befinner seg på samme sted under like navn, noe som skaper både forvirring og en slags gryende glede hos den enes kone. Et sirkus av misforståelser og komiske situasjoner utspiller seg før forvekslingene kan oppklares. Tvillingene er en morsom lek med teater og Shakespeare; mest til glede og litt til ettertanke.

Vi feirer 50-årsjubileum med en ny versjon av den aller første forestillingen Teatret Vårt satte opp. Regissør Kjetil Bang-Hansen har børstet støv av manuset fra 1972 og flyttet det til vår tid. Et stjernelag fra den opprinnelige forestillingen og nye krefter inviterer til en jubileumsforestilling med latter, gøye sprell og gjensynsglede!

Varighet: Ca 90 minutt

Av
William Shakespeare

Regi
Kjetil Bang-Hansen

Bearbeidelse av manus
Kjetil Bang-Hansen

Scenografi og kostymedesign
Even Børsum

Lysdesign
Øyvind Wangensteen

Pianist og arrangør
Per Christian Revholt

Med
Nils Vogt, Kim Haugen, Kirsten Hofseth, Johanna Mørck, Ingrid Myhre Løvik, Kristoffer Egset, Eline Øverby