Flyndrefanten Recordings

Flyndrefanten er her for å dyrke musikklivet i nordre Ålesund. Spelar du i eit band, likar å synge eller kanskje vil lære å spille inn musikk sjølv? Berre kontakt oss, for er alle velkomne.

Du kan velge og f.eks. kun å recorde uten miks, spele inn heime og få den miksa eller mastra her osv. Alt er mogeleg!

Vi kan om ønskeleg gi råd og hjelpe til med publisering av låter på Spotify, Youtube Music og TikTok.

Innspelingsrommet kan også brukast som øvingslokale: 1100,- pr.mnd. For ungdom og studentar lagar vi ein spesialpris. Kontakt oss for ein god deal!

Bandorg og Frifond gir støtte for innspeling, øving, utstyr og turnè. Søk før 1.oktober og få innspelinga dekt.

Vegard Johansen

vegard@idhuset.no

Bendik Valderhaug

bendik@idhuset.no

Husets produsentar

Er du glad Vulfpeck og Jack White kan det hende at Vegard er den rette personen å jobbe med. En hands on teknikar og produsent som er glad i effekter, vreng og estetikk. Han veit nøyaktik korleis ein får til soundet du er på jakt etter, men kan ikkje fortelje deg om det er en Sennheiser eller Shure-mikrofon som blei brukt. 

Har bakgrunn fra musikkdesign Høyskolen Kristiania og har drevet studio på Marienborg i Trondheim.

 

Bendik er hakket meir teoretisk og har i løpet av mange år som live-lydteknikar knekt koden for å få den beste lyden på kortast mogeleg tid. Han er en multigkunstnar og er god på teknisk utstyr. Ikkje berre kan han navna på mikropfonane men når dei blei produsert, kva chip som er inni og membranmaterialet. 

Har bakgrunn fra Musikklinja på Fagerlia VGS, Musikteknologi ved NTNU i Trondheim og har arbeida som lydteknikar i ca 10 år.