Soulsisters

Om arrangementet

04.mars 2022 klokken 20.30 går Soulsisters på scena her på ID huset! De vil gi dere en fullspekket musikalsk opplevelse med variert repertoar av kjente hits fra norske og utenlandske artister innen Pop og Soul sjangeren. I ryggen har de med et knippe proffe musikere som består av Ivar Holsvik, Lars Martin Vik, Finn Gjerdrum, Bendik Valderhaug og Kjetil Lunde Ingvaldsen.

Soulsisters består av:

Eva Kristin Svinø, opprinnelig fra Vigra men bor i Søvik/Gamlem. Eva har lang bakgrunn fra korps og kor og har stor skriveglede både på låter og annet. Ho synger i dag i både Skodjekoret og aChoir.

Reidun Haram Longva er bosatt på Longva og har lang bakgrunn fra korps og kor. Hun har flere musikalske prosjekt på gang og har stor skriveglede på både sang og dikt. Pr i dag synger Reidun i aChoir. 

Mari Tafjord Rødal, bor i Spjelkavik men opprinneleg frå Tafjord. Ho har lang bakgrunn fra korps og kor og valgte Musikk, Dans, Drama på Fagerlia Vgs. Mari deltok også på Sunnmørsposten sin Smule-konkurranse på Terminalen. 

Vivi Jansen er en utflytta Romsdaling, bosatt på Sula. Ho er lidenskapelig opptatt av musikk og sang og også Vivi har lang bakgrunn fra korps og kor. Vivi er i sitt ess når ho får tolke sanger på sin måte. 

Lillian Iversen er oppvokst på Vigra, nå bosatt på Valderøya. Ho har lang fartstid i musikkbransjen, sjanger Country/Rock. Vi snakker egen trio, egne produserte låter, platekontrakt med Mariann Records, hovedvokal på Funkytown bare for å nevne noe.