Le Muse - Tribute to Ennio Morricone

Om arrangementet

Klassisk filmmusikk, direkte frå Italia, til Brattvåg! Vi er stolte og glade for å presentere Le Muse, som vil spele den vakre og kjende filmmusikken til Ennio Morricone. Mest kjend er kanskje "Gabriels Oboe", men her er også perler frå "The Good the Bad & The Ugly" etc.

Klassisk filmmusikk, direkte frå Italia, til Brattvåg! Me er stolte over å presentare haustens storsatsing: Le Muse. Det kvinnelege, instrumentale ensemble spelar den vakre og kjende filmmusikken til Ennio Morricone, under leiing av Andrea Albertini. Dei fleste kjenner nok til den vakre "Gabriels Oboe" frå filmen "The Mission", men her er også musikalske perler frå filmar som "The Good the Bad & The Ugly", "Cinema Paradiso" og mange fleir.

Repertoaret er valgt frå den meget rike produksjonen til komponisten Ennio Morricone. Ved å velgje mellom hans mest kjente lydspor, som følgjer ein tidsmessig raud tråd, frå tidleg på 60-tallet til våre dagar med lydsporvinnaren av Oscar 2016. Kvart spor vert presantert av dirigenten Andrea Albertini og berika med anekdotar, kuriositetar, historiske og biografiske notatar. Ein serie bilete og klipp av filmarr vil følgje lydspora, og leggje til ein kjenslesmessig "touch" til konsertatmosfæra.

Konserten, som vart presentert for første gong i mai 2016, etter at komponisten Ennio Morricone vann ein Oscar, har allereie hatt hundrevis av opptredenar i Italia og i utlandet. Og no kjem dei til Brattvåg, som faktisk er blir den ein av totalt to konsertar i Noreg!

Vi har servering frå 1 time før konserten.

Denne kvelden vil vi servere vinpakkar med eit kvalitetsvinar frå Italia.