Endelig premiere: Kampen om Narvik

Etter å ha vore utsatt fleire gonger og havna midt opp i ein pandemi, kan Nordisk Filmindustri endelig meddele at 25. Desember er den endelige datoen. 

Dette skriv Filmweb:

"Den norske storfilmen "Kampen om Narvik" har vært utsatt en rekke ganger, men har nå fått ny premieredato. Filmen skal lanseres på kino 25. desember i år. Det skriver Nordisk Film Distribusjon i en pressemelding i dag.

– Etter at filmen har vært utsatt flere ganger, er det veldig godt å ha landet det vi anser som det beste tidspunktet for å vise filmen på det store lerretet. Vi har valgt å holde fast på vår opprinnelige premieredato, så filmen vil bli å se fra 1. juledag, sier filmens produsent Aage Aaberge.

"Kampen om Narvik" ble hardt rammet av pandemien, som sørget for utsatt premieredato i to omganger. I mars ble filmen utsatt for tredje gang, som følge av krigen i Ukraina.

- Selv om det var lett å argumentere for filmens relevans i forhold til krigsutbruddet i Ukraina, anså vi det som uaktuelt å lansere en film fra vår egen krigshistorie på et tidspunkt hvor Europa nettopp hadde blitt traumatisert av en ny krig, forteller Aaberge, som legger til at han ser frem til at filmen omsider skal få møte sitt publikum."

Premierebillettar: https://idhuset.no/kampen-om-narvik-dxm20190031/

Facebook: https://www.facebook.com/events/121

Historien: https://www.kampenomnarvikfilmen.no/

 

Publisert
29. november 2022
Skrevet av
V.J