- Vi øver som aldri før

Det har vore ein roleg sumar for kulturlivet i Brattvåg - Trudde vi? Musikalsk Leder i aChoir (Turid Skjelten) meddeler i dag at dei har ikkje lagt på latsida, tvert i mot!

 

¨aChoir har ikke hatt tid til å ha lang sommerferie i år. De begynte på øving igjen tidlig i august for lørdag 25.9. går de SOLO! Da vil de presentere mange av solistene som er med i koret. Hele 20 av medlemmene i aChoir vil publikum få høre enten alene, i duett eller i små grupper. Dette har ført til at det er mange solistøvinger i tillegg til vanlige øvinger. Det øves derfor mye i ganger og rom på Ingebrigt Davik-huset for tiden.
Før konserten skal aChoir rekke å gjennomføre en øvingshelg i tillegg til de skal være med på «Brosundet på langs», lørdag 4.9.¨

 

¨aChoir er et kor som får mye av sangene spesialarrangert – fordi det ikke finnes arrangement til akkurat de sangene som de de ønsker å synge (blant annet Side Brok, Pink, Sia og Sondre Justad). Et arrangement er de spesielt glad i å øve på – de skal nemlig fremføre en av Queens store slagere. Er du spent på hvem som er solister på Queen låten? Vi tror du blir overrasket.  
aChoir gleder seg til å få øve sammen med bandet bestående av Ivar Holsvik, Kjetil Hjelle, Bendik Valderhaug og Bjørn Arne Skjelten. Akkurat nå øver de mest aCapella for nå skal alt finjusteres og tunes inn.¨

Først skal dei opptre under Brosundet Langs i Ålesund neste helg, deretter blir det fult fokus på den mykje utsatte og lenge etterlengta dobbelkonserten aChoir går solo | ID-huset.

Dette eit prakteksemplar på kva du kan forvente på konserten:

Publisert
27. august 2021
Skrevet av
T.S | V.J