Sammen Uten Tekst Staende  

Katarina og Svante Henryson møter aChoir

Litt mer enn - EN SMAK AV JUL !


Alle visningar

Sunday 25. Nov 18:00
Gratis inngang

Katarina og Svante Henryson møter aChoir

Litt mer enn - EN SMAK AV JUL !


aChoir har invitert Katarina og Svane Henryson til ID-huset for en stemningsfull konsert med sarte vokalharmonier sammen med litt utradisjonell tonefølge. Katarina Henryson har vært med i den svenske vokalgruppen, The Real Group fra oppstart i 1984 og helt frem til 2016. Sammen med The Real Group har hun vært med på mange cd produksjoner og reist verden rundt på utallige konserter. I tillegg til å synge så skriver hun sanger og holder workshop. Kjærligheten til jazz og folkemusikk er et utgangspunkt, og hun har en sangstil som noen har beskrevet som «soulmadrigal». I 2015 kom due cd’en «High Low or in Between» som hun gjorde sammen med Svante Henryson.

Svante Henryson er en svensk komponist, bass gitarist og kontrabassist, aktiv innen jazz, klassisk musikk og hard rock. Han var i flere år med i Oslo-filharmonien og Norsk kammer orkester. Han ble kåret til årets jazzmusiker av Sveriges radio i 2014 og i 2015 fikk han Nordisk Råds musikkpris. Han har samarbeidet og deltatt i produksjoner sammen med mange kjente navn som for eksempel: Anne Sofie von Otter, Elvis Castello, Kjetil Bjørnstad, Terje Rypdal, Steve Gadd og Stevie Wonder.

aChoir er vårt lokale kor som de siste årene har jobbet mye med vokale harmonier, både sammen med Katarina Henryson og med sin egen korleder Turid Skjelten. Med seg på denne konserten har de et knippe musikere som vil skape en rytmisk og stemningsfull opplevelse for publikum, både sammen med Katarina og Svante, og helt på egenhånd.