Alnaes  

Frode Alnæs // Min dans med strenger

MIN DANS MED STRENGER Ei gitarforestilling av og med Frode Alnæs Det blir humor, det blir alvor, det blir fabelaktig musikk og det blir ein minneverdig kveld!

Alle visningar

Beklager, ingen bilettar tilgjengeleg for kjøp på nett.

Frode Alnæs // Min dans med strenger

MIN DANS MED STRENGER Ei gitarforestilling av og med Frode Alnæs Det blir humor, det blir alvor, det blir fabelaktig musikk og det blir ein minneverdig kveld!


”Min dans med strenger” – ei soloforestilling om Frodes liv med gitaren! Her inviterar ein av Noregs beste gitaristar publikum med på ei personleg, underhaldande og glitrande musikalsk reise – full av historier henta frå eiget liv.  

”Min dans med strenger” handlar om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handlar om eit livslangt vennskap med instrumentet som trøstet då håret falt av som 11-åring, om det å være annleis, til det å slå igjennom som musikar og å bli ein berømt gitarist, artist og komponist.  

Frode har mykje på hjartet i denne konsertforestillinga. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenn for, historier vi kjenner oss att i - og som får oss til å humre eller hyle av latter. Gitaren og gitarister vil bli hylla og herset med, og vokalisten er naturligvis den store fienden! Under konserten vil ein lokal gjestegitarist, ung eller gamal, bli invitert til å spele med Frode under forestillinga.  

Gjennom 35 år som profesjonell musikar er Frode Alnæs blitt feira som ein suksessfull artist, låtskrivar og humorist. Han er den ultimate entertainer, og ein mester i å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spelt med dei fleste. Han har besøkt kvar krik og krok av landet, opplevd oppturar og nedturar, og suksess i inn- og utland dei fleste berre kan drøyme om. No gleder han seg til å gjere det han er best på; å spille på mange strengar samtidig – og å dele artige betraktningar, opplevelsar og store musikalske øugneblikk med sitt publikum!  

Frode er musikalsk ansvarleg og Ivar Tindberg har regi på forestillinga som produseres av Frog Music AS.  

Med seg på scena har Frode eit stjernelag av eit band: Morten Huuse (kapellmester/tangenter), Knerten Kamfjord (bass) og Thomas Gallatin (trommer).