Bilde  

ABBA PROSJEKTKOR - heile Sunnmøre synger!

Velkommen til ein storslagen hitparade på Ingebrigt Davik-huset!

Alle visningar

Beklager, ingen bilettar tilgjengeleg for kjøp på nett.

ABBA PROSJEKTKOR - heile Sunnmøre synger!

Velkommen til ein storslagen hitparade på Ingebrigt Davik-huset!


«ABBA PROSJEKTKOR - HEILE SUNNMØRE SYNGER»  består av 125 korsangere  fra «heile» Sunnmøre. Velkommen til konsert med en reise gjennom  den utrolige karrieren til denne svenske gruppa som tok verden med storm etter Melodi Grand Prix finalen i Brighton i 1974. Det blir slagere som «Waterloo", "Dancing Queen", "Mamma Mia," "Money Money» og en rekke sanger med høy allsangfaktor.

STINRE HOLE ULLA og MARIA HOLAND TØSSE er med som solister, førstnevnte  vinner av Norske Talenter, deltaker i  Melodi Grand Prix. Les Miserables konserter på Sunnmøre og sitt andre år  med julekonsert landet rundt sammen med Ole Edvard Antonsen og Didrik Solli Tangen. Maria er et syngende fyrverkeri, har gjort seg bemerket i Idol, X Factor og Det store korslaget. Hun jobber  idag som sanger, konferansier og foredragsholder.
Et profesjonelt band bestående av Møremusikerne Jo Inge Nes, Peter Wergeni, Sondre Meisfjord, Bjørnar Myhr og Ketil Strand sørger for kompet. Erland Dalen musikalsk leder, og Lindis Utgård er prosjektleder. «ABBA PROSJEKTKOR - HEILE SUNNMØRE SYNGER» er et arrangement i regi av Norges Korforbund Sunnmøre.